Free style walking

Free style walking in de buitenlucht

Meerdere onderzoeken hebben in de afgelopen jaren de voordelen van buitensporten laten zien. Zo zorgt opzoeken van de buitenlucht voor minder stress en een meer ontspannen gevoel en daarmee meer rust. Daarom biedt Elsrobic jou de kans om dit mee te maken! De les op dinsdagmiddag (13.30 tot 14.30 uur) is free style walking in de buitenlucht.

De kosten voor deze lessen blijven met 6 euro hetzelfde, dus binnen- en buitensporten doe je voor dezelfde prijs. Er zijn tijdelijk ook strippenkaarten te koop voor het free style walking. De buitenlessen worden gegeven in Berkel en Rodenrijs en starten bij de Sterrenhal.

Als je sport in de zaal, en je kan een keer niet, ben je welkom om op dinsdag mee te doen met free style walking. Sport je in de zaal en wil je een keer extra komen voor free style walking, dan kost dat €4,-. Als je alleen komt voor free style walking dan kan dit door een strippenkaart aan te schaffen voor € 6,- per les. Er zijn strippenkaarten voor 5 of 10 lessen. Een strippenkaart voor 5 lessen is 10 weken geldig, een strippenkaart voor 10 lessen is 20 weken geldig.

Wil jij onder leiding van Els Bross meedoen aan het free style walking of heb je vragen hierover? Meld je dan aan via elsrobic@hotmail.com of 06-15290070.