Free style walking op dinsdag

De lessen free style walking zijn begonnen! Als je alleen voor deze les gaat en niet in de zaal wil sporten is er een strippenkaart!

Als je sport in de zaal, en je kan een keer niet, ben je welkom om op dinsdag mee te doen met free style walking (13:30 – 14:30 uur). Sport je in de zaal en wil je een keer extra komen voor free style walking, dan kost dat € 4,-.

Als je alleen komt voor free style walking dan kan dit door een strippenkaart aan te schaffen voor € 6,- per les. Er zijn strippenkaarten voor 5 of 10 lessen. Een strippenkaart voor 5 lessen is 10 weken geldig, een strippenkaart voor 10 lessen is 20 weken geldig.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties staat uit voor Free style walking op dinsdag

Vanaf eind augustus free style walking in de buitenlucht!

Meerdere onderzoeken hebben in de afgelopen jaren de voordelen van buitensporten laten zien. Zo zorgt opzoeken van de buitenlucht voor minder stress en een meer ontspannen gevoel en daarmee meer rust. Vanaf dinsdag 28 augustus biedt Elsrobic jou de kans om dit mee te maken! De binnenles op dinsdagmiddag (13.30 tot 14.30 uur) wordt vanaf eind augustus vervangen door free style walking in de buitenlucht.

De kosten voor deze lessen blijven met 6 euro hetzelfde, dus binnen- en buitensporten doe je voor dezelfde prijs. Er zijn tijdelijk ook strippenkaarten te koop voor het free style walking. De buitenlessen worden gegeven in Berkel en Rodenrijs en starten bij de Sterrenhal. Wil jij vanaf dinsdag 28 augustus onder leiding van Els Bross meedoen aan het free style walking of heb je vragen hierover? Meld je dan aan via elsrobic@hotmail.com of 06-15290070.

 

Geplaatst in Nieuws | Reacties staat uit voor Vanaf eind augustus free style walking in de buitenlucht!

Welkom bij Elsrobic!

Wil je lekker in beweging zijn en alle spieren in je lichaam trainen? Kom dan naar Elsrobic in de Sterrenhal in Berkel en Rodenrijs! Aerobic instructrice Els Bross geeft daar al 10 jaar les in aerobics.

De lessen zijn geschikt voor vrouwen van alle leeftijden. Ook al heb je jaren niet gesport, bij Elsrobic kun je gewoon instromen op je eigen niveau. Voor getrainde sporters hebben de lessen uiteraard ook voldoende uitdaging. Bij blessures worden er aangepaste oefeningen aangeboden.

Elsrobic ziet je graag voor een gratis proefles! Doe je sportkleding aan en neem sportschoenen, een flesje water en een handdoek mee. Kleedruimte is aanwezig in de Sterrenhal.

Geplaatst in Home | Reacties staat uit voor Welkom bij Elsrobic!

Bassischolen Bergschenhoek dansen dankzij Elsrobic

Elsrobic heeft, in samenwerking met Sporthelden Lansingerland, in maart en april diverse dansclinics gegeven aan achtstegroepers van verschillende basisscholen in Bergschenhoek.

De leerlingen van CBS de Ackers, CBS de Regenboog, CBS Boterdorp en OBS Vuurvogel hebben in deze maanden genoten van een enthousiaste dansles van instructrice Els Bross. Tijdens de les leerden zij de beginselen van een goede dansmove. De danslessen van Elsrobic bereikte met de danslessen in totaal 180 leerlingen.

Lees verder

Geplaatst in Nieuws | Reacties staat uit voor Bassischolen Bergschenhoek dansen dankzij Elsrobic