Home

Welkom bij Elsrobic!

Wil je lekker in beweging zijn en alle spieren in je lichaam trainen? Kom dan naar Elsrobic in de Sterrenhal in Berkel en Rodenrijs! Aerobic instructrice Els Bross geeft daar al 20 jaar les in aerobics.

Lestijden:

  • Woensdag: 09.00 – 10.00 (free style walking)
  • Donderdag: 13.30 – 14.30 (zaal)
  • Vrijdag: 09.00 – 10.00 (zaal)
  • Vrijdag: 10.05 – 11.00 Meer Bewegen Voor Senioren (zaal)

De lessen zijn geschikt voor vrouwen van alle leeftijden. Ook al heb je jaren niet gesport, bij Elsrobic kun je gewoon instromen op je eigen niveau. Voor getrainde sporters hebben de lessen uiteraard ook voldoende uitdaging. Bij blessures worden er aangepaste oefeningen aangeboden.

Elsrobic ziet je graag voor een gratis proefles! Doe je sportkleding aan en neem sportschoenen, een flesje water en een handdoek mee. Kleedruimte is aanwezig in de Sterrenhal.

Free style walking in de buitenlucht

Meerdere onderzoeken hebben in de afgelopen jaren de voordelen van buitensporten laten zien. Zo zorgt opzoeken van de buitenlucht voor minder stress en een meer ontspannen gevoel en daarmee meer rust. Daarom biedt Elsrobic jou de kans om dit mee te maken! De les op dinsdagochtend (09.00 tot 10.00 uur) is free style walking in de buitenlucht.

De kosten voor deze lessen blijven met 6 euro hetzelfde, dus binnen- en buitensporten doe je voor dezelfde prijs. Er zijn tijdelijk ook strippenkaarten te koop voor het free style walking. De buitenlessen worden gegeven in Berkel en Rodenrijs en starten bij de Sterrenhal.

Als je sport in de zaal, en je kan een keer niet, ben je welkom om op dinsdag mee te doen met free style walking. Sport je in de zaal en wil je een keer extra komen voor free style walking, dan kost dat €4,-. Als je alleen komt voor free style walking dan kan dit door een strippenkaart aan te schaffen voor € 6,- per les. Er zijn strippenkaarten voor 5 of 10 lessen. Een strippenkaart voor 5 lessen is 10 weken geldig, een strippenkaart voor 10 lessen is 20 weken geldig.

Wil jij onder leiding van Els Bross meedoen aan het free style walking of heb je vragen hierover? Meld je dan aan via elsrobic@hotmail.com of 06-15290070.